Κέντρο Ορθομοριακής Διατροφής

 Τι είναι το Κέντρο Ορθομοριακής Διατροφής (Κ.Ο.Δ.)

Ένα σύγχρονο κέντρο διατροφής κοντά στον άνθρωπο

Όλοι γνωρίζουμε την σημασία της σωστής διατροφής για την προστασία της ψυχοσωματικής μας υγείας. Τι πραγματικά σημαίνει αυτό στην καθημερινότητα μας; Σίγουρα επικρατεί σύγχυση σ' αυτό τον τομέα. Το Κέντρο Ορθομοριακής Διατροφής (Κ.Ο.Δ.) έχει γίνει από επιστήμονες γιατρούς και κλινικούς διατροφολόγους για να σας ενημερώσει αξιόπιστα και επιστημονικά για το πως να βελτιώσετε την υγεία σας με φυσικό τρόπο και μέσα από την διατροφή και τον τρόπο ζωής.
Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά μέσα εξακρίβωσης των πραγματικών επιπέδων της υγείας σας, εφαρμόζει την μέθοδο της ορθομοριακής διατροφής και θεραπευτικής με θεαματικά αποτελέσματα. Πολλά παθολογικά συμπτώματα που ίσως σας ταλαιπωρούν μπορεί να μειωθούν ή και να αφανιστούν, τρέφοντας και αποτοξινώνοντας σωστά τα κύτταρα του οργανισμού.

Η σύγχρονη τροφή δεν μας τρέφει, αντιθέτως μας τοξινώνει

Η αξία της τροφής βρίσκεται στα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει και στο ότι δεν περιέχει τοξικές χημικές ουσίες. Μόνο τότε μπορούμε να την χωνέψουμε, να την αφομοιώσουμε και να την μεταβολίσουμε εύκολα, ώστε τα θρεπτικά της συστατικά να προστατέψουν και να ανανεώσουν τα κύτταρα μας. Οι χημικές ουσίες έχουν αντικαταστήσει τα μικρόβια και τους ιούς και αποτελούν την κύρια απειλή για την ανθρώπινη υγεία (Ρικ Ιρβιν, πανεπιστημιακός τοξικολόγος, 21ος αιώνας).
Η σύγχρονη τροφή δεν μας τρέφει αλλά αντιθέτως μας τοξινώνει. Είναι απογυμνωμένη από πολλά ζωτικά θρεπτικά στοιχεία και είναι επιβαρυμένη με περισσότερο από 3.000 τοξικά χημικά δηλητήρια, συντηρητικά, χρωστικές και βελτιωτικές ουσίες, βελτιωτικά γεύσης κ.λπ. Αν σε αυτό το τοξικό φορτίο προσθέσουμε το τοξικό και χλωριωμένο νερό της ύδρευσης, τα καλλυντικά, τις βαφές μαλλιών, τα αποσμητικά, τα απορρυπαντικά, τον μολυσμένο αέρα και το άγχος, θα συμπαιράνουμε ότι δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι αρρωσταίνουν.

Τι είναι η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική;

 Είναι η επιστημονική μέθοδος αποτοξίνωσης και ολοκληρωμένης θρέψης των κυττάρων του οργανισμού. Βασίζεται στις επιστημονικές έρευνες του Linus Pauling και των άλλων κορυφαίων επιστημόνων ερευνητών της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής και αναπτύχθηκε από την επιστημονική ομάδα κλινικών ορθομοριακών διατροφολόγων και γιατρών της ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Σε τι χρησιμεύει η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική; 

Όλα σχεδόν τα παθολογικά συμπτώματα, από τον απλό πονοκέφαλο, τις ημικρανίες, τη χρόνια κούραση και τις δερματοπάθειες, μέχρι την παχυσαρκία και τις χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις, άμεσα ή έμμεσα, οφείλονται στην δυσλειτουργία των κυττάρων του οργανισμού. Αυτό συμβαίνει γιατί τα κύτταρα, όχι μόνο δεν τρέφονται σωστά, αλλά αντιθέτως τοξινώνονται από τις τροφές που τρώμε, το νερό που πίνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε. H Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού.

Πως επιτυγχάνεται αυτό;

Μετά από πολυετείς έρευνες η επιστημονική ομάδα των κλινικών ορθομοριακών διατροφολόγων και ιατρών της ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι. έχει τελειοποιήσει μια ολοκληρωμένη επιστημονική μέθοδο θρέψης και αποτοξίνωσης των κυττάρων του οργανισμού, με ταυτόχρονη μείωση των φλεγμονών.

Η μέθοδος είναι...

    • Έλεγχος δυσανεξίας τροφών με το Golden Test ®.
    • Ειδική επιστημονική αποτοξίνωση όλου του οργανισμού. Ρύθμιση του γαστρεντερικού συστήματος για καλύτερη πέψη.
    • Εξακρίβωση και αναπλήρωση των θρεπτικών ελλείψεων με πολυθρεπτικά συμπληρώματα Super Health ®.
    • Ορθομοριακός έλεγχος του άγχους, μέσω της θρέψης των κυττάρων του εγκεφάλου και του νευροφυτικού συστήματος, ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του περιβάλλοντος πιο ισορροπημένα.

Ελάτε τώρα σε επαφή μαζί μας και ξεκινήστε την αναβάθμιση της υγείας σας

Οι γιατροί και οι σύμβουλοι της Ελληνικής Εταιρίας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής είναι στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε ένα προσωπικό ορθομοριακό διατροφικό και θεραπευτικό πρόγραμμα. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί τους ή απλώς να τους συμβουλευτείτε τηλεφωνικά ως προς το πως μπορείτε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας και να βρείτε λύση στα προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν. 

Ο κορυφαίος επιστήμονας και 2 φορές νομπελίστας Linus Pauling μετά από πολυετείς έρευνες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν από ιούς και μικρόβια, αλλά επειδή τα κύτταρα τους δεν έχουν τα σωστά θρεπτικά στοιχεία – ορθά μόρια.