Μήνυμα
  • Attention no standard shopper group set Table 'joomla_39.jos_virtuemart_shoppergroups' doesn't exist SQL=SELECT * FROM `jos_virtuemart_shoppergroups` WHERE `default` = "2" AND (`virtuemart_vendor_id` = "1" OR `shared` = "1") AND `published`="1"

Άρθρα

Σειρά Προϊόντων "Super Health" - Παρουσίαση

 Σειρά Προϊόντων "Super Health" - Παρουσίαση 

 

Η φυσική ιατρική του 21ου αιώνα

Ο δύο φορές  νομπελίστας  Linus Pauling τον 20ο αιώνα επιβεβαίωσε αυτά που είχε πει ο Ιπποκράτης πριν 2.500 χρόνια. Όλες σχεδόν  οι ψυχοσωματικές παθήσεις οφείλονται  σε ελλείψεις  θρεπτικών στοι- χείων στα κύτταρα. Αυτά τα ορθομοριακά στοιχεία όπως ονομάστηκαν έπρεπε να τα παίρνουμε από την τροφή αλλά δυστυχώς ειδικά σήμερα αυτό δεν ισχύει. Παίρνουμε πολλές τοξίνες  αλλά πολύ λίγα
ή και καθόλου ορθομοριακά θρεπτικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα με τον χρόνο είναι η κατάρρευση των κυττάρων του οργανισμού και η εμφάνιση παθήσεων ιστών και οργάνων που ως γνωστό αποτελούνται από κύτταρα.

H Oρθομοριακή  Διατροφή  στην Ελλάδα
Η Ορθομοριακή Διατροφή  αναπτύχθηκε  στην Ελλάδα και βασίζεται στις έρευνες του Ιπποκράτη - τροφή να είναι το μόνο σου φάρμακο - και του Pauling. Είναι η πρωτοποριακή επιστημονική μέθοδος  θρέψης  και αποτοξίνωσης των κυττάρων του οργανισμού για να διατηρούμαστε νέοι, ακμαίοι και υγιείς.  Χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένα από Βρετανούς και Έλληνες επιστήμονες  πρωτοποριακά ορθομοριακά προϊόντα που θρέφουν και αποτοξινώνουν όλα τα κύτταρα. Το αποτέλεσμα είναι ενέργεια, δύναμη, ευεξία  και υψηλά επίπεδα ψυχοσωματικής υγείας.

Γιατί Ορθομοριακά Προϊόντα
Κανένα απλό συμπλήρωμα διατροφής,  βότανο ή άλλο παρασκεύασμα όσο ωφέλιμο και αν είναι  δεν μπορεί να θρέψει σωστά και ολοκληρωμένα όλα τα κύτταρα, λόγω υπερβολικής τοξίνωσης του οργανισμού, γαστρεντερικών  δυσλειτουργιών,  προβλημάτων μεταβολισμού ή έλλειψης  ενζύμων. Τα περισσότερα  αποβάλλονται από τον