Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

Αξιολόγηση
 
PDFΕκτύπωσηEmail
 
Τιμή πώλησης : 15,70 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 14,88 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,82 €
 
SKU: GH20028
Το ριζοσπαστικό βιβλίο του κλινικού διατροφολόγου-συγγραφέα Γεωργίου Μηνούδη γύρω από τη δίαιτα, την Ορθομοριακή διατροφή και το αδυνάτισμα.
 
 
 
 
 
 
 

 Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

 

Η παχυσαρκία έχει σήμερα πάρει διαστάσεις επιδημίας και χαρακτηρίζεται από πολλούς επιστήμονες ως μία από τις κυριότερες ασθένειες του πολιτισμού και ο πρόδρομος για όλες τις υπόλοιπες παθήσεις. Τα υπέρβαρα άτομα συσσωρεύουν πάχος ανελέητα και παρά τις προσπάθειες να χάσουν βάρος με εντατικά προγράμματα αδυνατίσματος, το 98% των ατόμων ξαναβάζει το βάρος που είχε και μερικές φορές περισσότερο από πριν.

Η άποψη που επικρατεί σήμερα για τα αίτια της παχυσαρκίας βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις θερμίδες. Το φαινόμενο όμως της παχυσαρκίας φαίνεται να μην είναι απλή εξίσωση θερμίδων που παίρνουμε και ξοδεύουμε γιατί:

  • ο μεταβολισμός διαφέρει όχι μόνο από άτομο σε άτομο αλλά και ακόμη και το ίδιο το άτομο χρειάζεται διαφορετικό αριθμό θερμίδων για τις βασικές ανάγκες του ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του τη συγκεκριμένη στιγμή.
  • οι ίδιες σωματικές δραστηριότητες απαιτούν διαφορετικό αριθμό θερμίδων κάθε φορά, όχι μόνο για κάθε άτομο αλλά ακόμη και για το ίδιο άτομο!

Είναι αποδεδειγμένο ότι το μέτρημα των θερμίδων δεν έχει καμία επιστημονική βάση, διότι δεν έχει καμία σχέση το πόσο παχαίνουμε με το πόσες θερμίδες καταναλώνουμε, αλλά τι είδους είναι αυτές οι θερμίδες και το πως τις καίει ο οργανισμός... 

  

 

Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017
 

First things first, you need to set a set target date because you are going to completely quit, including several weeks from now. He is content, as well as the opposite of what we think old age has in store for us.

AsheexAddedoST