ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ

Αξιολόγηση
 
PDFΕκτύπωσηEmail
 
Τιμή πώλησης : 11,00 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 10,43 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,57 €
 
SKU: osteopvrvsi-athritika
Η οστεοπόρωση και τα αρθριτικά έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας στις σύγχρονες κοινωνίες... Το καινούριο βιβλίο του Γιώργου Μηνούδη φωτίζει το θέμα στις αληθινές του διαστάσεις και εισάγει την Ορθομοριακή προσέγγιση!
 
 
 
 
 
 
 

ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ  ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ

Η  οστεοπόρωση και τα αρθριτικά έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας στις σύγχρονες  κοινωνίες. Σχεδόν ένα στα τέσσερα άτομα, ειδικά γυναίκες, θα υποφέρουν από αυτά  κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αυτές οι παθολογικές καταστάσεις «θερίζουν» κυριολεκτικά τις σύγχρονες, τεχνολογικά ανεπτυγμένες και πιο ευημερούσες  κοινωνίες, ενώ είναι συνήθως άγνωστες σε «πρωτόγονες», λιγότερο ανεπτυγμένες  κοινωνίες. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τα αίτια της οστεοπόρωσης και των αρθριτικών  είναι γνωστά και μπορούν να αντιμετωπιστούν. Οφείλονται αποκλειστικά στη  λανθασμένη νοοτροπία, στη διατροφή και στον τρόπο ζωής. Αν γίνουν μερικές απλές  και ουσιαστικές αλλαγές σε αυτούς τους τρεις τομείς, οι άκρως ανεπιθύμητες  παθολογικές αυτές καταστάσεις θα εκλείψουν. Ο κορυφαίος κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος Γιώργος Μηνούδης, ο ιδρυτής της Ορθομοριακής Διατροφής και της  Ορθομοριακής Ιατρικής στην Ελλάδα, εξηγεί  πώς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.