ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αξιολόγηση
 
PDFΕκτύπωσηEmail
 
Τιμή πώλησης : 12,50 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 11,85 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,65 €
 
SKU: paidikidiatrofi
Ποιές τροφές είναι κατάλληλες για το παιδί μου; Πώς να το αναθρέψω; Τί πρέπει να προσέχω; Πώς θα εξασφαλίσω ότι μεγαλώνοντας θα γίνει ένα απόλυτα υγιές και ισορροπημένο νοητικά, ψυχικά και σωματικά άτομο; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που έχουμε εμείς οι γονείς. Οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο ...
 
 
 
 
 
 
 
  • Ποιές τροφές είναι κατάλληλες για το παιδί μου;
  • Πώς να το αναθρέψω; Τί πρέπει να προσέχω;
  • Πώς θα εξασφαλίσω ότι μεγαλώνοντας θα γίνει ένα απόλυτα υγιές και ισορροπημένο νοητικά, ψυχικά και σωματικά άτομο;
  • Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που έχουμε εμείς οι γονείς. 

Οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο που ανατρέπει πολλά δεδομένα και μύθους όσον αφορά το άκρως σοβαρό και ζωτικής σημασίας θέμα που είναι η σωστή παιδική διατροφή και ανάπτυξη. Επενδύοντας στην υγεία και στη σωστή ανατροφή των παιδιών μας επενδύουμε σε μία υγιή αυριανή κοινωνία. Υγεία, ανάπτυξη και σωστή ανατροφή είναι αλληλένδετα και εξαρτώνται από τρία θεμέλια: Νοοτροπία, διατροφή και τρόπο ζωής.

Ο κορυφαίος έλληνας κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος και ιδρυτής της Ορθομοριακής Διατροφής & Ορθομοριακής Ιατρικής στην Ελλάδα, Γεώργιος Μηνούδης με την συμμετοχή παιδιάτρων με πολυετή κλινική εμπειρία αναλύει σε βάθος όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε ως γονείς για την σωστή παιδική διατροφή και ανάπτυξη. Από την γέννηση τους μέχρι την εφηβεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.